Om SHadow Owners Club DenmarK (SHOCDK)

SHadow Owners Club DenmarK (SHOCDK) er en MC-klub for alle, som kører Honda Shadow eller VTX motorcykler.

Vi er en landsdækkende klub, som har skabt et samlingssted og kontaktnet gennem vores hjemmeside http://www. shadow-mc.dk. Vi har ikke noget klubhus, men bruger Internettet som kontaktforum og til at arrangere fællesture rundt omkring i landet. Når vi mødes, er det alene for at nyde køreture i fællesskab og for hyggeligt samvær. Alle er velkomne uanset alder, køn, uddannelse, status, religion, politisk observans og etnisk tilhørsforhold. Rygmærker er uønskede og vi optræder i alle forhold anstændigt og forsvarligt.

Klubben arbejder løbende på at opbygge og styrke samarbejdet med lignende Shadowklubber i andre lande og får hvert år mulighed for deltagelse i Shadowtræf forskellige steder i Europa, ligesom vi med mellemrum får besøg udefra.

Som medlem er man ikke forpligtiget til at deltage i arrangementer – faktisk er det nedfældet i vedtægterne, at en betingelse for medlemskab er, at man udelukkende deltager i klubbens arrangementer af lyst. Nogle medlemmer ønsker kun at få del i kontaktnettet, andre vil kun køre lokale ture og endnu andre vil gerne ud med telt og luftmadras og det hele. SHOCDK giver dig mulighed for at bruge klubben på din måde. Hvis du gerne vil møde os inden du evt. melder dig ind, er du velkommen til at deltage på en af vores ture – kig i kalenderen og kontakt arrangøren eller formanden.

Du kan kontakte bestyrelsen her!

Teksten til SHOCDK-sangen "Tag På træf igen" findes   her!
Tekst og melodi kan høres   her!